2018 . október 18. csütörtök
Főoldal / Otthon / Csodás őszi dekorációk

Csodás őszi dekorációk

Megérkezett az ősz és a többségünk ilyenkor már vágyik a csendes esték mellett egy kis jó zenére, egy fórró teára, egy jó beszélgetésre és természetesen az őszi esték végtelen lehetőséget adnak a kreativitásra is.

Igy készültek ezek a zseniális őszi dekorációk is, melyek az évszak hangulatát tükrözik. Ékes díszei lehetnek az  otthonunknak, csodás hangulatot kölcsönözve a mindennapjainknak.


A dekorációk kézzel keszültek, egy kis kreativitással bárki elkészítheti őket. Nagyszerű családi program is lehet egyben, a koszorúk elkészitése, melybe bevonhatjuk a család apraja-nagyját, és minőségi időt tölthetünk el együtt ezáltal. 

   


Én imádom ezeket az estéket, mert csupa móka és kacagás, és főként ha kisgyerek van a családban biztosan élvezni fogja a kreativkodást anyával és apával. A felhasználható diszitő elemek tárháza végtelen… Az ősz az egyik legcsodálatosabb évszak, amikor a természet annyi kincset ad nekünk, csak meg kell látnunk benne a szépséget. Lehet az egy lehullot falevél, egy parkban talált makk vagy gesztenye mind mind csodás díszei lesznek az elkészített dekorációnak. 

Legyünk kreativak és keszítsünk bármilyen kis dekoraciót, a látványa befogja aranyozni a napunkat, foként azért mert a mi munkánk gyümölcse.

S.G. Mária

Fotók: Facebook

Facebook Hozzászólások

További cikkek

Még csak 11 éves, de heti 1000 fontot keres

A 11 éves Henry Patterson nagyon is ért az üzlethez: termékei több, mint hetven cégnél …

Hőmérsékleti “anomáliákat” állapítottak meg az egyiptomi piramisok egyes kőtömbjei között

Jelentős hőmérséklet-eltéréseket állapítottak meg négy Kairó körüli piramis hőkamerás átvilágítása során, a kutatók reményei szerint …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.