2018 . október 18. csütörtök
Főoldal / Történt / Tizenhárom és fél év fegyházra ítéltek egy román férfit nevelt lánya megerőszakolása miatt Szegeden

Tizenhárom és fél év fegyházra ítéltek egy román férfit nevelt lánya megerőszakolása miatt Szegeden

Jogerősen tizenhárom és fél év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy Magyarországon élő román állampolgárt, aki éveken át rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát.

A táblabíróság nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 62 éves férfit. A férfi 2003-ban együtt élt az akkor nyolcéves kislány anyjával egy romániai faluban. Először az év nyarán fajtalankodott a gyerekkel, akit ígéretekkel és fenyegetésekkel vett rá arra, hogy ne szóljon senkinek a történtekről. Azt követően heti rendszerességgel fajtalankodott a kislánnyal, azután is, hogy másik faluba költöztek. Amikor a gyerek anyja megtudta, mi történik, kérdőre vonta a férfit, aki erre megverte az asszonyt.

Később a férfi közölte élettársával és a kislánnyal, hogy mind a kettőjükkel egyszerre akar lefeküdni, és megfenyegette őket, hogy elvágja a torkukat, ha nem teszik azt, amit mond. A rendszeres nemi erőszakot a férfi egészen a 2013-as őrizetbevételéig rendszeresen folytatta, azt követően is, hogy Magyarországra költöztek. A kislány kétszer is teherbe esett, először elvetélt, majd 2009 februárjában – tizennégy évesen – egy lánygyereknek adott életet.

Az erőszaknak az vetett véget, hogy 2013 januárjában a férfi élettársa a rendőrséghez fordult.

Forrás: (MTI)

 

Facebook Hozzászólások

További cikkek

A kézdivásárhelyi bíróság jóváhagyta a bűnvádi eljárás újraindítását a Wass Albert utcanév ügyében

A kézdivásárhelyi városi bíróság csütörtöki végzésében jóváhagyta a bűnvádi eljárás újraindítását a kézdivásárhelyi Wass Albert …

Százmillió forinttal támogatja a magyar kormány a határon túli ifjúsági közösségeket

Százmillió forinttal támogatja a kormány a külhoni ifjúsági közösségeket. A határon túli civil szervezetek és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.